Perkhidmatan Undang-undang

Artikel ini diterjemahkan oleh google. Laman web ini sedang diselenggara. Sila hubungi kami secara langsung untuk maklumat lanjut.

Messrs. Amalan SK Song dan menawarkan perkhidmatannya di kawasan umum undang-undang. Sebagai syarikat kami menyediakan kedua-dua conveyancing perkhidmatan guaman dan perkhidmatan undang-undang tindakan undang-undang berasaskan, kami memberikan perkhidmatan profesional kami untuk pelanggan dari semua lapisan masyarakat.

Keupayaan untuk menggunakan prinsip-prinsip moral untuk mewajarkan tindakan yang tidak membuat orang itu mulia.
– S K Song

Adalah menjadi hasrat syarikat kami untuk meneroka lebih jauh dan menawarkan kepakaran kami dalam bidang undang-undang korporat, tindakan undang-undang korporat, perdagangan antarabangsa dan kewangan dan teknologi maklumat (IT) kerja berasaskan.

Kami mempunyai perpustakaan undang-undang yang lengkap dan telah melanggan Current Law Journal dan The Mingguan Laporan Undang-undang mengenai kes Malaysia. Kami mempunyai set lengkap Golden Statut dan Halsbury Laporan Undang-undang. Sementara itu, kami telah melanggan Malaysia Law Journal dan Current Law Journal di internet.

Mengikut negara kita menceburi industri teknologi tinggi & IT, dan dengan kedatangan Koridor Raya Multimedia, kami dalam proses menaiktaraf kakitangan dan dewan back-up kami untuk kedua-dua berasaskan IT dan mesra IT meningkatkan daya saing kami dengan amalgam teknologi, rangkaian antarabangsa & gabungan asing untuk meneroka untuk manfaat semua pelanggan kami.

Bidang Amalan Pengkhususan
1. PERLEMBAGAAN, AWAM & UNDANG-UNDANG PENTADBIRAN

Encik Song kami dan Encik Puah yang merupakan / ialah Ahli Dewan Undangan Negeri menggabungkan rekod yang kukuh dalam memberi nasihat undang-undang pentadbiran / orang awam penting dengan memahami keperluan dasar Malaysia dalam pelbagai sektor dan industri dan kedalaman pengalaman tindakan undang-undang yang terdapat di dalam semua peringkat mahkamah Malaysia.

2. PERTIKAIAN KORPORAT & COMMERCIAL

Pertikaian komersial timbul untuk pelbagai jenis sebab dalam perjalanan perniagaan. Pertelingkahan ini mungkin antara individu, perniagaan yang dianjurkan dalam pelbagai cara, dan syarikat-syarikat atau mereka boleh berlaku dalam struktur perniagaan, sebagai contoh, di antara pemegang saham dan pengarah syarikat.

Pertikaian antara pemegang saham, pegawai, pengarah atau pihak berkepentingan yang lain dalam saiz perbadanan rapat diadakan atau sederhana kerap timbul. Kadang-kadang, pihak-pihak yang terlibat dalam struktur perniagaan mempunyai kepentingan dan objektif yang bercanggah.

Tetuan S.K. Song mewakili kedua-dua individu dan syarikat-syarikat dalam pertikaian komersial dan sering menerima rujukan dari peguam lain mengenai perkara-perkara seperti ini. Kami bersedia untuk membantu anda dalam pelbagai perkara pertikaian perniagaan, termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berikut:

Pelanggaran kontrak
Pelanggaran Duti Fiduciary dan pecah amanah
Koleksi Hutang
Penguatkuasaan Penghakiman
Pertikaian Francais
Penipuan dan Tuntutan Salah Nyata
Pertikaian Pelaburan
Tuntutan Liabiliti Produk

3. MEMFITNAH

Tetuan SK Song telah mewakili kedua-dua pelanggan dalam dan luar negara berkenaan dengan pertikaian fitnah. Peguam muda kami sangat berpengalaman dalam fitnah dalam ruang siber.

4. PEKERJAAN

Amalan pekerjaan kumpulan Tetuan SK Song menyediakan eksklusif dan pelanggan tertumpu perkhidmatan undang-undang. Kami adalah satu pasukan khusus dengan pengalaman yang luas dalam Kerja dan bidang Perhubungan Perusahaan. Tanda dagangan kami adalah semata-mata kualiti kerja kami. Kami menawarkan pelanggan kami praktikal, berorientasikan hasil dan disesuaikan penyelesaian undang-undang.

UNDANG-UNDANG 5. KELUARGA

Peguam keluarga Tetuan SK Song komited untuk menyediakan nasihat undang-undang yang menjurus ke arah hasil praktikal sementara mengekalkan kepekaan peribadi ke arah keadaan halus. Peguam kami sifat keutamaan untuk menyelesaikan pertikaian melalui pengantaraan tanpa perlu membuat litigasi.

Walau bagaimanapun, sekiranya tindakan undang-undang diperlukan, pelanggan akan mendapat manfaat daripada pengalaman tindakan undang-undang kami, memastikan keperluan mereka menyokong dengan berkesan. Berikut adalah antara bidang amalan undang-undang keluarga kami:

Prosiding pembatalan
Prosiding perceraian
Penyelenggaraan isteri
Sokongan kanak-kanak dan / atau jagaan
Bahagian hartanah
Angkat
Perjanjian penyelesaian dan pra-perkahwinan
6. PENGAMBILAN TANAH

Pengalaman Tetuan SK Song termasuk yang mewakili individu dan pemilik tanah korporat dalam hal-hal yang berkaitan dengan pengambilan tanah. Kami mewakili penduduk Pengerang alam semula jadi ini perkara pada masa ini.

7. HARTANAH / PEGUAM HARTANAH

Penglibatan Tetuan SK Song dalam hartanah perkara undang-undang di Johor Bahru adalah di antara jual beli, kesempurnaan, pelepasan gadaian, penyingkiran kaveat, pemindahan tanah, pertikaian sempadan, gangguan, pencerobohan, penipuan yang berkaitan, kecuaian dan pelanggaran kontrak.

8. AMANAH, WASIAT DAN LADANG

Tetuan SK Song mempunyai reputasi yang ditubuhkan di mahkamah yang mempunyai banyak kali muncul dalam pertikaian yang berkaitan dengan amanah dan probet / wasiat.

Legal Firm Addresses:

Main Office @ Taman Pelangi
Address: No. 7A, Jalan Kuning Dua,
Taman Pelangi, 80400 Johor Bahru, Johor.
Tel: 07-334 2188/ 9452
Fax: 07-334 8188/ 9800
Email: sksongpelangi@gmail.com

Branch Office @ Taman Ungku Tun Aminah
Address: No. 26A, Jalan Nakhoda 12,
Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Skudai, Johor.
Tel: 07-5544 188/9
Fax: 07-554 2100
Email: sksongtuta@gmail.com

Branch Office @ Taman Johor Jaya
Address: No. 44A, Jalan Dedap 4,
Taman Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor.
Tel: 07-353 1118
Fax: 07-3611 777
Email: sksongjj@gmail.com

Branch Office @ Taman Mutiara Mas
Address: No. 75A, Jalan Mutiara 1/9,
Taman Mutiara Mas, 81300 Skudai, Johor.
Tel: 07-288 7880
Fax: 07-559 0832
Email: sksongtmm@gmail.com

Branch Office @ Bandar Baru Permas Jaya
Address: No. 2-02, Jalan Permas 10, Bandar Baru Permas Jaya, 81750 Masai, Johor.
Tel: 07-386 4188/588
Fax: 07-386 2877
Email: sksongpermasjaya@gmail.com

Close Menu
Open chat
seo by bcz